Afvalstoffen

Bij het saneren van bodems en civiele projecten komen vaak afvalstoffen vrij zoals: grond, puin en andere materialen. Vaak zijn deze geschikt voor hergebruik. Soms moeten de vrijgekomen afvalstoffen worden bewerkt voordat het geschikt is voor hergebruik. Op onze locaties kunnen wij verontreinigde grond zowel biologisch als fysisch reinigen. Naast het innemen van afvalstromen kunnen wij ook de totale projectcoördinatie en het transport verzorgen.

Trailer DBG

Biologische grondreiniging is geschikt voor het afbreken van organische stoffen zoals minerale olie in zandige grond. Fysische grondreiniging maakt gebruik van een combinatie van technieken om verontreiniging uit de grond te verwijderen. Zo verbeteren we de kwaliteit van het verontreinigde materiaal. Na het reinigingsproces zijn deelstromen geschikt voor hergebruik. Wij streven
naar efficiënte oplossingen en maximaal hergebruik. Vanaf onze locaties in Drachten en Groningen kunnen wij tevens schone grondstoffen leveren voor toepassing in weg- en waterbouwkundige werken. Kijk bij onze producten voor een overzicht van secundaire grond- en bouwstoffen die wij leveren.

Meer informatie: