Werkervaring voor Mattijn Brinkhof

Halverwege juli 2018 ben ik bij DBG bouw- en reststoffen en Enviso Ingenieursbureau komen te werken om, vanwege een pauze in mijn studie milieukunde, relevante werkervaring op te doen. Gedurende 6 maanden heb ik voor beide werkmaatschappijen diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Het takenpakket bestond onder andere uit het nemen van (indicatieve) monsters, het toetsen van analyses, rapportage en diverse administratieve werkzaamheden. Daarnaast heb ik coördinerende werkzaamheden uitgevoerd bij grondafvoer. De combinatie DBG en Enviso bleek een goede keuze, aangezien de werkzaamheden goed bij elkaar aansluiten. Door deze afwisseling in combinatie met praktijkervaring in het veld heb ik veel kennis opgedaan de afgelopen maanden.

Ik ben enorm blij dat deze bedrijven mij de mogelijkheid hebben geboden om hier voor de periode van een half jaar werkervaring op te doen!

Mattijn Brinkhof